Explozie de culoare. Sute de fluturi din America de Sud si Asia admirati intr-o expozitie inedita la Iulius Mall Timisoara

TIMISOARA. Unii dintre cei mai colorati, spectaculosi si exotici fluturi din lume pot fi admirati, de sâmbătă, la Iulius Mall. In perioada 20–26 aprilie 2019, in Piateta Intersport va avea loc o expozitie cu peste 140 de fluturi din America de Sud si Asia. Albastri, verzi, albi, galbeni sau multicolori, cu modele delicate si surprinzatoare, fluturii vii vor impresiona publicul indiferent de varsta.

Acestia vor putea fi admirati intr-o sera, amenajata cu plante exotice, iluminare ambientala si sonorizare speciala, care reda habitatul lor natural. Panouri explicative le vor oferi clientilor toate informatiile pe care trebuie să le stie despre speciile prezentate.

Fluturii din expozitia de la Iulius Mall traiesc in tari indepărtate, precum Noua Zeelanda, Australia, Mexic, Costa Rica, Taiwan sau Filipine.

Intrarea este gratuita, iar expozitia poate fi vizitata, zilnic, in intervalul orar 12.00 – 20.00. In plus, participantii vor avea ocazia unica să asiste, in direct, la transformarea din stare de pupa la aceea de fluture.

Si pentru a imortaliza momentul intalnirii cu cele mai frumoase insecte, la finalul expozitiei poti pleca acasa cu una dintre cele mai colorate fotografii.

sursa foto: romanian-journeys.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.