Explicatia revoltatoare a RATT pentru caldura din tramvaie, autobuze si troleibuze la Timisoara

TIMISOARA. Nu exista niciun mijloc de transport in comun care sa fie prevazute sistem de climatizare, in care acesta sa nu functioneze. O spun reprezentantii RATT, care vin cu explicatii, dupa ce mai multi timisoreni s-au plans, si anul acesta, de conditiile pe care sunt nevoiti sa le suporte in tramvaiele, troleibuzele si autobuzele care circula in Timisoara.

CITESTE SI: Balarii mai inalte decat un bat de pescuit! Pista de biciclete de pe malul Begai, inghitita de buruieni la Timisoara 

Reprezentantii RATT vin cu precizari legate de momentul in care climatizarea este pornita si explica ce se intampla atunci cand sistemul de climatizare dintr-un mijloc de transport se defecteaza.

„Conform Procedurii Operationale privind Pornirea aparatelor de aer conditionat in mijloacele de transport in comun, acestea se pornesc la comanda Dispeceratului Central atunci cand temperatura exterioara depaseste 22 de grade Celsius. In momentul in care este sesizata nefunctionalitatea unui aparat de aer conditionat, vehiculul in cauza este scos din traseu si dus in garaj sau depou pentru verificari si remedieri”, transmit reprezentantii RATT.

CITESTE SI: ‘Colegii de serviciu’ ai Frusinei, gasiti zacand sprijiniti de zidul unei case din Timisoara. Unii dormeau, altii plangeau. Scena care a atras atentia politistilor

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.