Experienta Cinema VIP recucereste Timisoara! Cinema City lanseazs conceptul cu cina si film all inclusive la Iulius Town, in premiera in afara Capitalei

Timisoara. Timișorenii și locuitorii din vestul țării au de acum un plus de entertainment în viața lor și o nouă experiență, în trendurile internaționale, de petrecere a timpului liber. Cinema City lansează conceptul VIP Cinema All Inclusive la Iulius Town Timișoara, în premieră în afara Bucureștiului, care adaugă vizionării o cină delicioasă.

Cel mai nou și atractiv concept din cinematografia mondială este acum accesibil la Timișoara, în premieră în afara CapitaleiMultiplexul din cadrul proiectului mixt de regenerare urbană Iulius Town Timișoara oferă 12 săli, în care cinefilii au parte de spectacole și experiențe inedite, datorită inovațiilor aduse de Cinema City România. Piesa de rezistență o reprezintă cele 3 săli VIP, cu o capacitate de 61 locuri fiecare, un concept avangardist, care îmbină experiențele gourmet cu spectacolul cinematografic și care se bucură de succes la nivel mondial. Este rețeta unei seri perfecte, care aduce împreună emoția, suspansul și plăcerea unui blockbuster cu rafinamentul unei cine în compania familiei și prietenilor.

Conceptul VIP Cinema All Inclusive adaugă savoare experienței cinematografice, la propriu. Pe lângă confortul dus la cel mai înalt nivel, sălile fiind dotate cu celebrele fotolii din piele, Lazy Boys, computerizate pentru ajustare personalizată a spătarului și suportului pentru picioare, filmele premieră și tehnologiile ultramoderne, spectatorii sunt răsfățați cu un meniu cu preparate culinare apetisante, ce poartă semnătura unui chef italian, Andrea Di Gangi, care a lucrat în restaurant cu două stele Michelin. De la startere, salate și bufet cald, cu paste, pui și alte delicii, până la pizza și desert, toate se regăsesc în meniul VIP, care poate fi consultat aici: https://bit.ly/3DtKu7E. Evident, nu lipsesc băuturile, nici nachos și deliciosul popcorn, de care te bucuri nelimitat pe durata filmului.

 VIP Cinema All Inclusive, concept care fascinează și cucerește iubitorii de film din întreaga lume, este accesibil de la începutul acestei săptămâni și la Cinema City din Iulius Town Timișoara, prețurile pornind de la 74 de lei de persoană. Biletele pot fi cumpărate de aici: https://bit.ly/3ynrLGN

„Adăugăm ofertei de entertainment din Iulius Town Timișoara o nouă experiență pentru publicul din vestul țării, alături de Cinema City. Cu toții avem nevoie de răsfăț și de noi valențe care să ne îmbogățească timpul, poate acum mai mult decât oricând, iar conceptele care ne scot din rutină și ne aduc împreună sunt o doză de optimism. Suntem convinși că pachetul spectacol și gourmet, adus la Timișoara în premieră după București, va fi pe placul publicului din întreaga regiune”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

„A fost absolut impresionantă primirea entuziastă a publicului din Timișoara a sălilor de cinema VIP, cu multe spectacole sold-out din prima zi de când am redeschis, în mai. Adevărul este că le reziști greu celebrelor fotolii Lazy Boys, în care ajungi să te întinzi aproape ca într-un pat, popcornului și nachos-ului nelimitat. Acum că am deschis și bucătăria, experiența VIP Ultra All Inclusive asigură rețeta gourmet pentru o seară perfectă, ce îmbină relaxarea de lounge cu spectacolul cinematografic premium și cu o cină delicioasă pregătită de un chef. Un next level în ceea ce privește show-ul cinematografic, dar și un plus de entertainment adus în viața timișorenilor”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Cinema City este prezent în patru proiecte ale companiei IULIUS (ansamblul mixed-use Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Iași, Cluj-Napoca și Suceava).

***

Despre Iulius Town Timișoara

 Inaugurat în august 2019, Iulius Town Timișoara este un amplu proiect de regenerare urbană, ce include funcțiuni de retail, office și entertainment și care a dat Timișoarei un imbold puternic, economic și social, printr-o investiție de peste 442 milioane de euro a companiilor IULIUS și Atterbury Europe.

 Iulius Town Timișoara reprezintă principala atracție de business, shopping şi loisir din vestul țării, integrând: cea mai mare suprafață de retail din țară, cu 102.000 mp și peste 450 de magazine, restaurante și cafenele tematice, foodcourt, cel mai mare centru de fitness din țară, cinema multiplex cu 12 săli, inclusiv conceptul VIP, grădiniță și școală privată, birouri ale instituțiilor publice, 3 clădiri office premium cu o suprafață de 50.000 mp, centru de evenimente cu 3 săli, o grădină urbană de 5 hectare animată de evenimente în aer liber, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

 Despre Cinema City România

 Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

 Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 247 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

 În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare și mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din țară, cu imagini clare ca lacrima și un sunet impresionant), 4DX (experiență cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simțuri) și VIP (în prețul unui singur bilet, te bucuri de o experiență confortabilă cinematografică în fotolii extensibile, ai cină și meniu bar nelimitat). Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis și cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziția tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film. Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...