Noutati :

Exercitiu de simulare incendiu la ISHO Offices

9 iunie, 2022 - 09:29 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
1

Joi 9 iunie în cursul dimineții, Inspectoratul pentru Situatii de Urgență Banat al județului Timiș organiza un amplu exercițiu de simulare a unui incediu la etajele superioare ale clădirii de birouri ISHO Offices. ISHO sprijină demersul autorităților și contribuie activ, astfel, la a se asigura că siguranța este respectată.

Obiectivul exercițiului este unul preventiv, urmând a fi simulată evacuarea angajaților din clădire în cele mai sigure condiții în cazul izbucnirii unui incediu, precum și instruirea personalului și verificarea respectării tuturor normelor în vigoare. În cadrul acestei situații tactice se are în vedere formarea unui comportament adecvat și responsabil, implicit exersarea de către personalul specializat a procedurilor de urgență într-un mediu simulat și sigur.

Participanții se vor familiariza cu procedurile specifice de intervenție în cazul unui incediu, pornind de la utilizarea și manipularea mijloacelor necesare până la exersarea deprinderilor și modalităților de acțiune în situații de risc. La finalul exercițiului va fi evaluat modul de acțiune.

Cu această ocazie, vor fi desfășurate echipamente și utiliaje specifice în fața clădirii ISHO Offices.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pe unde este isho asta , sa ma duc si eu sa vad cu actioneaza bravii pompieri ?