Noutati :

Executivul a decis: averile care nu pot fi dovedite cu acte vor fi confiscate!

6 iulie, 2011 - 07:16 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

Guvernul a aprobat proiectul de lege privind confiscarea extinsa a averii, document care va fi transmis Parlamentului spre aprobare. Documentul modifica actualul Cod Penal, astfel incat confiscarea extinsa a averii sa fie reglementata prin lege.

Potrivit premierului, o persoana sanctionata pentru infractiuni cu o pedeapsa cu inchisoarea mai mare de cinci ani va fi obligata sa dovedeasca faptul ca averea detinuta are un caracter ilicit. Proiectul de lege va permite confiscarea acelei parti din avere pentru care caracterul legal nu poate fi dovedit prin documente.

„Astfel vor fi mai usor confiscate averile ilicite, care nu se bazeaza ca dobandire pe mijloace legale. Se da si o satisfactie opiniei publice, in sensul ca autoritatile vor putea confisca aceste averi”, a spus Boc.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...