Noutati :

EXCLUSIV! VIDEO! Minute de adrenalina pura! Cum s-a trait la intensitate maxima Raliul Banatului din interiorul masinii de concurs!

17 iulie, 2014 - 10:18 AM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SOCIAL
2

Pilotul Daniel Preunca de la Schoko Baroque Racing a inregistrat cu ajutorul a doua camere fixate in masina, cursele efectuate in cadrul Raliului Banatului. Vezi cat de mult conteaza intr-o competitie maiestria pilotului, dar si experienta copilotului.


Raliul Banatului a revenit week-end-ul trecut in peisajul automobilistic autohton dupa o pauza de zece ani.
Cunoscut ca unul dintre cele mai spectaculoase raliuri nationale, concursul auto care a presupus atat o proba de circuit viteza in zona  centrala a Timisoarei, dar si parcurgerea unor trasee montane in zona Lacului Surduc, Crivina, Fardea si Criciova, a solicitat la maximum bolizii dar si maiestria pilotilor.
Raliului Banatului si-a confirmat renumele de competitie de risc maxim, trei echipaje abandonand dupa ce au iesit cu masina in decor.
Cu atat mai de apreciat a fost evolutia echipajului Daniel Preunca – Gigi Ilas, care aflat la prima participare la un raliu pe trasee montane a reusit o prestatie deosebita, ocupand in final locul II la la clasele II si III, dar si locul III la clasa I de concurs.

Daniel Preunca a inregistrat cu ajutorul unei camere video fixate in interiorul masinii de concurs experienta traita in timpul curselor  efectuate la Raliul Banatatului. Filmarea arata ce inseamna intr-o competietie de aceasta anvergura tehnica pilotajului si cat de mult  conteaza  la un raliu  sprijinul copilotului.

Vezi VIDEO cum se traieste un raliu din interiorul masinii de concurs!

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Doamne cata comedie ! :))))

  2. e doar un sport extrem, nimic spectaculos! dar ca sa-l intelegi trebuie sa te fi miscat vreodata si in alt mod decat walking on the street. banuiesc ca n-ai decat 145 de kile, urat si prost 🙂