Noutati :

EXCLUSIV Surpriza de proportii! Cel mai controversat cuplu de vedete de top din Romania, la vot langa Timisoara? Au facut poze si au dat autografe

16 noiembrie, 2014 - 05:12 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

TIMISOARA. Aparitie soc la o sectie de votare de langa Timisoara, cand pe usa au intrat doua dintre cele mai cunoscute vedete ale momentului din Romania, nerabdatoare sa-si aleaga presedintele.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au intrat tinandu-se de mana in sectia de votare de la scoala din Ghiroda.

Ea, imbracata intr-o pereche de pantaloni din piele, de culoare neagra si o hanuta cu blanita mov, el in blugi si o geaca de culoare inchisa. Bianca Dragusanu si Victor Slav au tinut mortis sa-si aleaga presedintele, chiar daca se afla la mare distanta de Bucuresti.

Potrivit unor surse, cei doi au venit intr-o vizita la Timisoara la un foarte bun prieten si n-au vrut sa rateze votul din turul 2 al alegerilor prezidentiale.

Foarte joviali la sectia de votare si extrem de prietenosi cu cei care erau de fata, Bianca si Vlad au atras toate privirile ca un magnet.

La iesirea din sectia de votare Bianca Dragusanu si Victor Slav au oferit autografe si s-au fotografiat cu toti cei care s-au aratat dornici sa ramana cu o amintire de la acest moment.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor