Opinia Timisoarei

EXCLUSIV! Singura avocata din Romania care a implinit 100 de ani va fi celebrata la Baroul Timis

TIMISOARA. Nici nu s-a incheiat bine perioada sarbatorilor de iarna, ca avocatii din Timis au si inceput pregatirile pentru organizarea unui eveniment cu rezonanta nationala.

Este vorba despre aniversarea cu fast a celei mai varstnice avocate din Romania, care la data de 1 ianuarie 2014 a implinit venerabila varsta de 100 de ani!

Conform statisticilor noastre, doamna Rella Feller, care a activat in Baroul Timis peste 50 de ani si este pe lista avocatilor pensionari de la noi, a implinit frumoasa varsta de 100 de ani! Inca nu stim foarte exact, m-ati luat prin surprindere, abia am trimis pe cineva la arhiva sa-i caute dosarul. In orice caz, joi o vom celebra pe cea mai varstnica avocata din Romania”,  a declarat  pentru opiniatimisoarei.ro Valeriu Rauta, decanul Baroului Timis.

Evenimentul se anunta unul de protocol aniversar maxim, motiv pentru care conducerea Casei de Asigurari a Avocatilor a si alocat o suma de bani pentru organizare.

Am discutat despre organizarea acestui aveniment in cadrul Consiliului de administratie al Casei de Asigurari a Avocatilor, Filiala Timis, si am decis sa alocam o anumita suma de bani pentru ca avocatii din Timis sa-si sarbatoreasca cea mai varstnica colega. Doamna Rella Feller a implinit deja 100 de ani si este, cu siguranta, cea mai varstnica avocata in viata din Romania”, a precizat pentru opiniatimisoarei.ro avocata Carmen Obarsanu, membru in Consiliul de Administratie al Casei de Asigurari a Avocatilor, Filiala Timis.

Intalnirea avocatilor din Timis cu cea mai varstnica avocata din Romania se va organiza, joi, la sediul Baroului Timis, ocazie cu care doamnei Rella Feller i se va decerna o diploma aniversara.

Asemenea evenimente urmeaza sa devina o permanenta la Baroul Timis, decanii autentici ai avocaturii banatene urmand sa fie celebrati, la implinirea unor varste venerabile, de colegii lor mai tineri…

Exit mobile version