Opinia Timisoarei

EXCLUSIV! Consilierul local Petrica Folica a fost exclus din PPDD Timis, dupa ce a tradat la sedinta in care se transa soarta viceprimarului

TIMISOARA. Incep sa cada capete in urma sedintei de Consiliu Local de vineri in care urma sa se decida schimbarea viceprimarului liberal Dan Diaconu si numirea pe acest post a taranistului Bogdan Herzog. PPDD Timis a decis excluderea lui Petrica Folica.

Folica s-a facut vinovat de faptul ca in momentul in care s-a votat eliberarea din functie a liberalului Dan Diaconu, a parasit sala de sedinte si nu a votat. In cazul in care acesta vota, Diaconu ar fi fost schimbat din functie.

L-am exclus din partid pe Petrica Folica, am convocat Biroul Local si a fost exclus cu unanimitate. Va trebui sa paraseasca si Consiliul Local. Din punctul nostru de vedere mergem pe linia pe care am pornit. Motivul excluderii e nerespectarea statutului, a regulilor interne si a disciplinei de partid„, a declarat Florian Zanfir, presedintele interimar al PPDD Timis.

Intrebat care a fost motivul invocat de Folica si pentru care a parasit sala de sedinte in momentul votului, Zanfir a spus: „A parasit sala pentru ca Herzog e pro-rus si el (Petrica Folica) este anti-rus, acesta a fost motivul invocat”.

In locul lui petrica Folica va veni in Consiliul Local urmatorul pe lista, Florentin Moghelitchi.

Exit mobile version