Noutati :

Examenul de rezidentiat 2011 este simulat la Timisoara. Studentii se pot inscrie pentru testarea din aceasta toamna

6 octombrie, 2011 - 01:19 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Rezidentiatul va fi simulat in Timisoara in 23 octombrie. Pot participa studentii si absolventii Facultatilor de Medicina Generala sau Medicina Dentara, vorbitori de limba romana. Vezi cat e taxa de participare!

Simularea Examenului de Rezidentiat 2011 se va desfasura concomitent in mai multe orase din tara. Astfel, tinerii care doresc sa devina medici vor putea participa la simularea din Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu, Targu Mures, Timisoara.

Cu un caracter descentralizat, studentii pot opta pentru unul din urmatoarele centre de simulare: Cluj-Napoca-Oradea, Bucuresti-Constanta, Iasi-Galati, Timisoara-Arad, Targu-Mures-Sibiu si Craiova-Brasov.

Examenul de pregatire va avea loc in 23 octombrie 2011. Inscrieri pot fi facute la adresa web www.sscr.ro, filiala Timisoara, pana duminica, 9 octombrie 2011. Taxa de participare este 20 de lei.

Organizatorii examenului spun ca printre beneficiile participarii la aceasta simulare se numara exercitiul care respecta toate conditiile de desfasurare a examenului oficial, faptul ca vor fi intrebari originale, verificate si aprobate de specialisti in domeniu, dreptul de a alege Centrul de Simulare, indiferent de facultatea unde studiaza tanarul, iar la final se va realiza un clasament local, similar cu cel de la examenul de rezidentiat si unul national pentru a compara rezultatele intre Centre.

In Timisoara, simularea este organizata de Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania in colaborare cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara, Universitatea de Vest “Vasile Goldis” Arad si Dental Students Association.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...