Evolutia protectiei consumatorilor in vremuri de criza, in dezbatere la CCIA Timis

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în parteneriat cu SCA Piperea și Asociații, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Vest, sub egida Camerei de Comerț și Industrie a României, organizează în data de 22 iunie 2023, ora 10.00, în Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, conferința interactivă având cu tema „Evoluția protecției consumatorilor în vremuri de criză”.

Experți în domeniu vor prezenta informații relevante privind desfășurarea corectă și în bune condiţii activităţii comercianților, cu scopul de a preveni abaterile, sancțiunile și măsurile impuse de Legea 363/2007.

 Participarea este gratuită.

Termen de înscriere: 20 iunie 2023

Confirmarea participării la eveniment se poate face prin completarea Formularului de Înscriere accesând link-ul: https://www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=F4yo sau prin e-mail la adresa: [email protected].

***

Informații suplimentare la tel. 0372 185 285, Cristina Coroian.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.