Evenimentul Brickenburg In My Town aduce in Iulius Town orase si machete construite din mii de piese LEGO®

TIMISOARA. Pasionații de construcțiile LEGO® și fanii Star Wars, dar și cei care sunt mereu în căutare de experiențe noi sunt așteptați în Iulius Town la un eveniment special. Asociația Brickenburg readuce publicului timișorean expoziția Brickenburg In My Town – Zilele Fanilor LEGO®. Vino să descoperi orașe în miniatură, construite în detaliu, din zeci de mii de piese LEGO®, dar și alte machete la scară mică, în Iulius Town!

Timp de trei zile, în perioada 10 – 12 noiembrie 2023, în Iulius Town poate fi vizitată expoziția Brickenburg In My Town – Zilele Fanilor LEGO®, organizată de Asociația Brickenburg. Tematica ediției acesteia se focusează pe locurile de agrement și petrecere a timpului liber, cum ar fi parcurile de distracții sau grădinile zoologice. În cadrul expoziției, care se află la etajul Iulius Mallzona Intersport, fanii Star Wars au parte de surprize: personajele, nave spațiale, dar și alte iconuri tematice vor putea fi admirate. De asemenea, vor fi expuse unele dintre cele mai înalte clădiri construite din piese LEGO®, realizate de membrii Asociației Brickenburg.

Pe lângă expoziție, la Brickenburg In My Town – Zilele Fanilor LEGO® cei mai creativi au ocazia să își testeze creativitatea și îndemânarea în ceea ce privește combinarea pieselor. În fiecare zi a expoziției au loc ateliere de construcție, unde pot participa toți doritorii, indiferent de vârstă, vineri, între orele 16.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 11.00 – 20.00.

Expoziția Brickenburg In My Town – Zilele Fanilor LEGO® poate fi vizitată în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Nu uitați nici de Teatrul de păpuși, care are loc în fiecare duminicăde la ora 11.00, la demisolul Iulius Mall. Săptămâna aceasta, cei mici vor afla povestea „Ursului păcălit de vulpe”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...