Noutati :

Eveniment Ziua Mondiala a Mediului. Concursul ‘RECICLAM SI CASTIGAM’ la Timisoara

4 iunie, 2021 - 11:34 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. RETIM împreună cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș, cu sprijinul Gărzii de Mediu Timiș și al Primăriei Municipiului Timișoara, organizează concursul “RECICLĂM ȘI CÂȘTIGĂM” dedicat tinerilor. Evenimentul are loc în weekend-ul 4-6 iunie 2021 în parcul de la Iulius Town.

Scopul acestui eveniment este informarea și conștientizarea tinerilor privind colectarea separată și reciclarea deșeurilor.

Acțiuni: Treasure Hunt și quiz-uri Kahoot.

Prin astfel de activități informale, tinerii, și nu numai, vor înțelege importanța colectării separate și a reciclării. Pentru a avea un mediu verde și sănătos, trebuie să ne implicăm cu toții, iar RETIM și ADID Timiș vă invită să vă alăturați acestui eveniment.

Mecanism: Treasure Hunt

  • Înscrierea în concurs la standul RETIM și ADID Timiș

  • Participanții primesc harta comorii

  • Începerea traseului. Participanții trebuie să găsească mai multe tipuri de deșeuri (ambalaje din plastic, hârtie sau carton, sticlă și deșeuri menajere) amplasate în diferite colțuri ale parcului.

  • După ce parcurg tot traseul, participanții se întorc la standul RETIM și ADID Timiș pentru a depozita deșeurile găsite corect în pubele.

Mecanism: Kahoot

  • Câștigătorii vânătorii de comori vor trece în etapa următoare a concursului, un joc online de e-learning, Kahoot, care le testează participanților cunoștințele legate de colectarea separată și reciclarea deșeurilor.

Premiile oferite de organizatori constau în tricouri, bidoane de apă și pixuri ecologice.

Detaliile despre regulamentul concursului, descrierea etapelor acestuia şi anunţarea câştigătorilor se găsesc pe retim.ro/stiri și adidtimis.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu mai bine, ascundem noi deșeurile în oraș, iar Retim vine să le caute?