Eveniment economic ‘Macedonia de Nord, destinatie pentru investitorii romani’, amanat

UPDATE: CCIA Timis aduce la cunostinta ca evenimentul economic Romania-Macedonia de Nord programat a avea loc maine, 24 noiembrie, se amana pentru data de 7 decembrie a.c., la aceeasi ora. Urmare a unui grav accident in care cel putin 46 de persoane din Macedonia de Nord, printre care si copii, au murit dupa ce un autocar a luat foc pe o autostrada din vestul Bulgariei, autoritățile locale anunta decretarea unei zile de doliu national.

***

Evenimentul este destinat prezentarii climatului de business si potentialului investitional favorabil oferit de piata nord-macedoneana, in scopul dinamizarii relatiilor economice bilaterale si identificarii de noi oportunitati de afaceri si investitii.

Rolul nostru, al Ambasadei, este acela de a atrage cat mai multe firme romanesti care sa investeasca in Republica Macedonia de Nord. Statul macedonean ofera investitorilor straini conditii foarte bune, facilitati atractive.(…) Cred ca tarile noastre pot fi parteneri de incredere in identificarea modalitatilor de dinamizare a relatiilor bilaterale”, a declarat Ambasadorul Republicii Macedonia de Nord in Romania cu ocazia vizitei la CCIAT in 26 octombrie a.c., atunci cand s-a decis organizarea acestui eveniment, ce va fi urmat de un Forum de Afaceri romano-nord macedonean, la Skopje, in primavara anului viitor.

***

Informatii suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: [email protected], dra. Stana STOIANOV – Director Dept. Relatii Economice cu Mediul de Afaceri / CCIAT.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...