Noutati :

Eveniment de promovare a Judetului Timis la Ambasada Romaniei la Praga

1 aprilie, 2019 - 03:21 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Ambasada Romaniei la Praga, prin Excelenta Sa Ambasadorul Romaniei la Praga, doamna Carmen BURLACU, si Biroul de Promovare Comercial-Economica la Praga, prin domnul Ministru Consilier Sorin TOADER, au facut posibil un eveniment de promovare a Judetului Timis, cu tot ce ofera acesta din punct de vedere economic, cultural si turistic.

La eveniment au participat: Florica CHIRIta, Presedinte Executiv al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, Horatiu RADA, Presedintele Consiliului Director al Asociatiei Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii, Delia BARBU, Director executiv al Asociatiei de Promovare si Dezvoltare a Turismului Timis si companii din judet care si-au prezentat produsele si au explorat posibilitatea unei intrari pe piata ceha.

Gazdele au reusit sa faca posibila si o intalnire la nivel de institutii, intre CCIA Timis si Camera de Comert Regionala Boemia Centrala. Presedintele Executiv al CCIAT, dna Florica CHIRITA si Presedintele CCRBC, Ivana CHOTTOVA, au discutat posibilitatea unei colaborari intre cele doua institutii pe care le reprezinta.

Evenimentul gazduit aseara de Ambasada Romaniei la Praga a deschis seria unor intalniri care vor avea loc in zilele urmatoare in orasele Plzen si Karlovy Vary, in Republica Ceha.

Invitatii din mediul economic, diplomatic si cultural din capitala Cehiei au aflat informatii despre potentialul de business din vestul Romaniei, despre programul Timisoara 2021 si despre oportunitatile turistice ale Banatului. De asemenea, acestia au facut cunostinta cu produse deosebite din Banat, cu bucate traditionale cuprinse in programul ”Mic dejun la Margina”, cu ceramica de Faget mestesugita de familia artistului Ioan Brita, cu vinuri din zona Silagiu si cu produsele unice de la Terra Apis.

***

Informatii suplimentare la tel. 0722/503138, e-mail: [email protected], Rodica Olinic – consilier Relatii Publice.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...