Noutati :

Eveniment de informare a agricultorilor, organizat de CCIA Timis

29 mai, 2019 - 09:27 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale 5 Vest Timisoara, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis si al Directiei pentru Agricultura Judeteana Timis, organizeaza un eveniment de mare anvergura sub genericul:

,,SUNT FERMIER, SUNT ASIGURAT’’
Noutati din piaţa asigurarilor culturilor agricole si noi oportunitati de afaceri

Actiunea are loc in data de 20 iunie 2019, ora 1100, in Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Tema principala supusa dezbaterilor este Submasura 17.1– Prime de asigurare a culturilor, animalelor si plantelor, prin care se subventioneaza prima de asigurare. Masura este parte integranta a Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020.

Participantii vor putea afla ultimele noutati legate de asigurarile culturilor agricole si vor putea interactiona cu membrii conducerii Transilvania Broker si cu directori din cadrul Departamentului de Asigurari Agricole. De asemenea, vor fi prezentate oportunitatile oferite de Transilvania Broker in legatura cu achizitionarea prin sistem leasing de utilaje, echipamente, autoturisme etc.

Totodata, va avea loc o scurta prezentare a aplicatiei de eficientizare a activitatii unei ferme, dezvoltata de firma Nextfarm.

Au fost invitati pentru a avea interventii si a raspunde problemelor si spetelor ridicate reprezentanti ai conducerii organizatorilor si partenerilor: CCIA Timis, Consiliul Judetean Timis, Transilvania Broker, OMNIASIG, Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale 5 Vest Timisoara, Directia pentru Agricultura Judeteana Timis.

Participarea este gratuita. Data limita de confirmare: 14 iunie 2019.

***

Inscrieri si detalii suplimentare la tel. 0372 – 185.247 sau 0372 – 185.285, e-mail: [email protected], Larisa Chiu – referent specialitate DRE / CCIAT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...