Eveniment de exceptie organizat de Muzeul National al Banatului, la Timisoara. Peste 200 de piese de patrimoniu cu o valoare inestimabila vor putea fi admirate

TIMISOARA. Muzeul National al Banatului din Timisoara va gazdui un eveniment de exceptie pentru istoria si traditia Timisoarei.

CITESTE SI: Redeschiderea navigatiei pe Bega catre Serbia se va face mai repede cu o jumatate de an. Ce se intampla acum pe canal, langa Timisoara 

Miercuri, in data de 7 august, de la ora 18.00, Muzeul National al Banatului in colaborare cu Parohia Romano – Catolica Elisabetin organizeaza vernisajul Expozitiei aniversare – Centenarul Parohiei Elisabetin.

Evenimentul este prilejuit de aniversarea a 100 de la infiintarea Parohiei Romano – Catolice Elisabetin, ocazie cu care peste 200 de piese de patrimoniu cu o valoare inestimabila vor putea fi admirate in cadrul expozitiei.

Obiecte de cult, icoane, crucifixuri, documente, fotografii, corespondenta in original, cadelnite, vesminte preotesti, partituri in manuscris si alte comori asteapta sa fie re(descoperite).

Expozitia va putea fi vizitata de marti pana duminica in intervalul orar 10:00 – 18:00, in mansarda B2 a Bastionului Theresia.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.