Noutati :

European University Association (EUA) viziteaza Universitatea de Vest din Timisoara! Patru facultati sunt evaluate!

12 noiembrie, 2012 - 01:04 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0


TIMISOARA. European University Association vine la Timisoara, in perioada 14-16 noiembrie, pentru a verifica raportul de autoevaluare intocmit de Universitatea de Vest. Este prima din cele doua vizite pe care EUA le face universitatii.

Procesul de evaluare institutionala derulat de catre Asociatia Universitatilor din Europa (EUA) este destinat sa actioneze ca un sprijin pentru dezvoltarea viitoare a universitatii si sa promoveze dimensiunea dinamica a universitatii de a se schimba si adapta la cerintele sociale. [CODUL SAPTAMANII 12-18 NOIEMBRIE: 974]

La Universitatea de Vest din Timisoara, procesul de evaluare institutionala se desfasoara in doua etape: noiembrie 2012 si februarie 2013. Prima vizita va avea loc intre 14-16 noiembrie 2012 si are drept scop validarea raportului de auto-evaluare care a fost redactat de o echipa mixta formata din cadrele didactice din Universitate si reprezentanti ai studentilor.

Pe parcursul vizitei, echipa evaluatorilor Asociatiei Universitatilor din Europa va avea intalniri cu reprezentanti ai Universitatii: rectorul Marilen Pirtea si membrii Consiliului de Administratie, comisia care a redactat Raportul de autoevaluare, decanii si prodecanii facultatilor care vor fi vizitate, cadre didactice de la facultatile vizitate, studenti, reprezentanti ai partenerilor externi. Facultatile vizitate pe parcursul acestei vizite sunt: Facultatea de Arte si Design, Facultatea de Fizica, Facultatea de Muzica, Facultatea de Sociologie si Psihologie.

CITESTE SI: Universitatea de Vest din Timisoara a intrat in top 700 mondial in Clasamentul International al Universitatilor 2012

Universitatea de Vest din Timisoara a primit din partea EUA (European University Association) raport final pozitiv in urma evaluarii din anul 2010.

EUA – European University Association (Asociatia Universitatilor Europene) reprezinta si sprijina institutiile de invatamant superior din 47 de tari, oferindu-le un forum unic de cooperare si de conformare cu ultimele tendinte in invatamantul superior si in politicile de cercetare. Membrii EUA sunt universitati europene implicate in procesul de predare si de cercetare, asociatii nationale ale rectorilor si alte organizatii active in invatamantul superior si de cercetare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...