Opinia Timisoarei

Eugen Moiescu este noul presedinte al PNTCD

Eugen Moiescu este noul presedinte al PNTCD. Decizia a fost luata sambata de Congresul partidului organizat la Palatul Parlamentului. Taranistii au decis organizarea in luna martie a unui Congres Extraordinar in vederea unificarii.

Ziua a inceput sub auspiciile scandalului. Atat tabãra condusa de Aurelian Pavelescu cat si cei reprezentati de Radu Sarbu erau decisi sa-si impuna cat mai bine punctele de vedere. Dupa cateva discursuri tinute cu patos in Palatul Parlamentului, taranistii s-au intalnit la sediul central al partidului.

Dupa cateva ore si cu forte improspatate, taranistii s-au intors in Parlament si au continuat congresul.

Consensul intre cele doua tabere a venit in momentul in care s-a decis organizarea unui Congres Extraordinar de Unificare in luna martie. A fost ales si noul presedinte al partidului, in persoana lui Eugen Moiescu. Simpatizant al gruparii lui radu Sarbu acesta nu a uitat sa plateasca polite. Primul vizat: adversarul Pavelescu.

Certurile din PNTCD au ]nceput in urma cu doi ani. Marul discordiei a fost participarea la alegerile parlamentare, pe de-o parte, taranisti condusi de Aurelian Pavelescu isi doreau sa mearga alaturi de PNL, pe cand cei a caror sef este Radu Sarbu doreau sa merga in confruntarea electorala pe liste proprii.

Exit mobile version