Noutati :

Eugen Moiescu este noul presedinte al PNTCD

30 ianuarie, 2011 - 09:55 AM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
4

Eugen Moiescu este noul presedinte al PNTCD. Decizia a fost luata sambata de Congresul partidului organizat la Palatul Parlamentului. Taranistii au decis organizarea in luna martie a unui Congres Extraordinar in vederea unificarii.

Ziua a inceput sub auspiciile scandalului. Atat tabãra condusa de Aurelian Pavelescu cat si cei reprezentati de Radu Sarbu erau decisi sa-si impuna cat mai bine punctele de vedere. Dupa cateva discursuri tinute cu patos in Palatul Parlamentului, taranistii s-au intalnit la sediul central al partidului.

Dupa cateva ore si cu forte improspatate, taranistii s-au intors in Parlament si au continuat congresul.

Consensul intre cele doua tabere a venit in momentul in care s-a decis organizarea unui Congres Extraordinar de Unificare in luna martie. A fost ales si noul presedinte al partidului, in persoana lui Eugen Moiescu. Simpatizant al gruparii lui radu Sarbu acesta nu a uitat sa plateasca polite. Primul vizat: adversarul Pavelescu.

Certurile din PNTCD au ]nceput in urma cu doi ani. Marul discordiei a fost participarea la alegerile parlamentare, pe de-o parte, taranisti condusi de Aurelian Pavelescu isi doreau sa mearga alaturi de PNL, pe cand cei a caror sef este Radu Sarbu doreau sa merga in confruntarea electorala pe liste proprii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. • SCRISOAREA DESCHISA A UNUI MEMBRU AL PNTCD, din tara, adresata “NOII CONDUCERI” ORGANIZATORICE A PNTCD (!) – DOMNULUI MOIESCU EUGEN – — CONTESTATIE —
  Subsemnatul, Nicolescu Sorin-Ioan, membru permanent, de peste 21 de ani, in cadrul PNTCD Prahova, va rog sa-mi admiteti prezenta SCRISOARE DESCHISA prin care imi prezint CONTESTATIA fata de modul de organizare si desfasurare a numitului “congres extraordinar al PNTCD” de la Bucuresti, din data de 29 ianuarie 2011, pe baza urmatoarelor motive:
  1- Participarea la aceasta adunare si a unor delegati nelegitimi (nealesi democratic) si nereprezentativi, (fara a avea drept de vot statutar).
  2- Lipsa participarii si neadmiterea, ca delegati, a unor personalitati legitime din cadrul PNTCD, precum: Seniorii, veteranii, fruntasii PNT, alesii local-teritoriali ai PNTCD (primari, consilieri judeteni, consilieri locali), reprezentantii organizatiilor speciale (Tineret, Femei, Organizatii profesionale ca “Asociatia Inginerilor din PNTCD”, s.a.).
  3- Nediscutarea Bilantului Financiar-Contabil al PNTCD si nesanctionarea celor care se fac raspunzatori de proasta gestionare si de managementul defectuos, care au adus mari prejudicii materiale si financiare PNTCD, precum si neadoptarea masurilor de sanctionare si a cailor de recuperare a prejudiciilor.
  4- Alegerea nedemna a Juriului de Onoare si Disciplina a PNTCD, la propuneri de grup, fara discutarea calitatii, vechimii, pregatirii, moralitatii si reprezentativitatii in PNTCD si in LIPSA unor Seniori, eminamente compatibili la acest Juriu.
  5- Neluarea unor masuri imperative fata de deciziile nelegale si fata de sanctiunile nestatutare si distructive ale “CONDUCERII PNTCD” impotriva unor ALESI AI PNTCD la nivel local-teritorial (numeroase exemple: cazul consilierului local Lucia Baki –PNTCD Fagaras, cazul consilierului local G. Constantin din PNTCD Prahova, si multe alte cazuri). Impotriva acestor acte iresponsabile ar fi trebuit sa luati atitudine de cand erati… prim-vice…!
  6- Favorizarea, in continuare, a unui climat de (re)organizare nestatutar, in baza unor compromisuri fortate, meschine, mercantile, dolosive, cu amenintari distructive la linia politica, onoarea si unitatea PNTCD.
  7- Evidentierea prin documentele video-audio (acesibile pe net) a unui comportament nedemn, rusinos din partea unor (multor) participanti la acest “congres”, a caror “delegatie” trebuie verificata sau revalidata, care nu mai au ce cauta la astfel de manifestari decizionale, intrucat au adus mari prejudicii onoarei si demnitatii istorice–responsabile a PNTCD.
  Fata de cele mentionate, prin evidentierea numai a celor 7 motive justificative, va rog, in spiritul dreptatii si legitimitatii in cadrul PNTCD, sa dispuneti luarea masurilor de urgenta in cazurile critice mai sus mentionate, pentru REFACEREA ADEVARATULUI PNTCD, pe linia sa demna: Maniu-Mihalache-Coposu-Ratiu-Ion Alexandru-Ion Diaconescu…
  AS VREA SA AM INCREDERE IN ACEASTA NOUA CONDUCERE A PNTCD, RELATIV EFEMERA, PANA LA CONSTITUIREA UNUI NOU CONGRES, IN MARTIE 2011! DAR, CHIAR SA ACCEPT ALEGEREA JURIULUI DE ONOARE SI DISCIPLINA DINTRE SI PRINTRE TOT FELUL DE CIUDATI PREZENTI PE ACOLO, ASTA NICIODATA! ASA CA MAI REVIZUITI-VA SI DUMNEAVOASTRA ATITUDINEA, STRATEGIA SI MODUL DE ACTIUNE, IN LIMITA DEMNITATII SI ONOAREI PNTCD.
  INTREBARI adresate “noii conduceri a PNTCD’:
  – UNDE ESTE CLUJUL -”aripa Sarbu”- IN NOUA CONDUCERE A PNTCD?
  – ASA VEDETI DUMNEAVOASTRA, “UNIFICAREA”?
  – CE PROGRAM DE MASURI FEZABIL ATI CONCEPUT, PENTRU UN PNTCD DEMN SI RESPONSABIL, SI CU CINE?
  (Nota: ca exemplu, de acest nou “lider” taranist, Romulus Luca -”vice de Cluj”, chiar ca nu (s-a) am auzit si nici citit vreodata! Culmea este, daca n-a scris sau n-a facut nimic, chiar si atunci inseamna, fara suparare: tot PAGUBA pentru PNTCD!. Si cazul acesta nu este singular in PNTCD, nu credeti?)
  O ultima intrebare: Totusi, cine sunteti dumneavoastra, domnule EUGEN MOIESCU, ajuns “primul taranist”? Eu sunt acelasi Manist – ultimul taranist! Poate ne vedem pe 5, la Sighet, daca va mai “trage inima”!
  Ploiesti-31 ianuarie 2011 Semnat: ing.-econ. Nicolescu Sorin-Ioan (Manist)
  Adresa pe litere: manmihcoparondiahuupunctcom

 2. D-le ing.Nicolescu Sorin Ioan, sunteti putin cam depasit. Nu v-a spus nimeni ca acest asa zis congres a urmarit de fapt inlaturarea lui Pavelescu de la conducere, cel care se opunea unificarii. Rolul lui Moiescu Eugen este tocmai acela de a uni cele doua aripi intr-un singur partid puternic.

 3. Dar si voi doi il luati pe M(U)OIESCU ca un unificator al unui partid deja fara scaune de parlamentar…Si acest M(U)oiescu traseist politic nevoie mare…Doar a venit de la PRM-ul bufonului de VC Tudor..Prevad o alianta de rasunet PRM cui PNTCD si evident PNG…

 4. Cu Congresul vostru i-ati „unit” de i-ati rupt si pe ultimii tzaranisti !
  q.e.d. …