Esti sanatos? Cum vrea statul sa te oblige sa mergi la consult la medicul de familie?

Un proiect de lege i-ar putea obliga pe medicii de familie sa-si consulte toti pacientii, inclusiv pe cei sanatosi. Toate acestea pentru ca doctorii sa poata evalua riscul de cancer si boli cardiovasculare si metabolice, dar si sanatatea mintala si cea a reproducerii.

Proiectul de ordin pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare in 2014 a Hotararii de Guvern nr. 400/2014 pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale si a Contractului-cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2014 – 2015 a fost emis de Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si ar urma sa intre in vigoare la 1 iunie 2014.

Citeste mai mult! 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...