Esti din Timisoara si vrei o cariera in Armata? Iata ce ai de facut!

TIMISOARA. Centrul Militar Zonal Timis face recrutari de candidati. Daca vrei sa ai o cariera in Armata, trebuie negresit sa te inscri la unul dintre Colegiile specializate.

CITESTE SIFamilie disperata in Timis. Un tanar a disparut de mai bine de o luna si este de negasit 

Astfel, elevii claselor a VIII-a si absolventii ciclului gimnazial cu varsta de pana la 16 ani impliniti in acest an, baieti si fete, pot opta pentru unul dintre cele patru colegii nationale militare:

Colegiul National Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia;
Colegiul National Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova;
Colegiul National Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza;
Colegiul National Militar „stefan cel Mare” din Cimpulung Moldovenesc.

CITESTE SI: Atentie, soferi, daca plecati la drum! Aluneca pe soselele din Timis!

Sunt colegii cu profil matematica-informatica, de renume national si international, lucru demonstrat de faptul ca la ultimele examene de bacalaureat a fost o promovabilitate de 100% iar absolventii au avut posibilitatea sa-si continue parcursul in cariera pe care si l-au propus.

Pe toata durata pregatirii in institutiile prezentate, se ofera gratuit scolarizare, cazare, echipament, hrana si asistenta medicala, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare si multe alte facilitati. Activitatile scolare dar si cele extracuriculare ofera elevilor reale conditii de dezvoltare din toate punctele de vedere, intr-un mediu adecvat, dar si perspectiva unei cariere in cadrul Ministerului Apararii Nationale.

CITESTE SI: Panica in Complexul Studentesc din Timisoara. Locatarii unui bloc, evacuati. Ce s-a intamplat?

Candidatii trebuie sa indeplineasca o serie de criterii de recrutare, generale si specifice. Pentru o informare detaliata privind aceste criterii dar si privind documentele necesare intocmirii dosarului de inscriere, tinerii timiseni interesati, sunt asteptati la sediul Biroului informare-recrutare Timis, unde consilierii in domeniul profesiei militare ii vor sprijini, orienta si indruma pentru ca alegerea lor sa fie in cunostinta de cauza.
Chiar daca foarte multi tineri considera ca mai este suficient timp pana la admiterea din anul 2017, recomand celor interesati sa ne viziteze cat mai repede la Biroul informare-recrutare din Timisoara, Piata Libertatii nr. 7 sau sa sune la telefonul 0256293757 pentru a se informa din timp privind criteriile ce trebuie indeplinite dar si etapele ce trebuie urmate pana la examenul propriuzis.

CITESTE SI: Timisoara, intre cele mai sigure orase din Romania. Pe ce loc e capitala Banatului?

La inscriere, candidatul are nevoie de actul de identitate iar formularele tipizate necesare sunt oferite gratuit de personalul biroului informare-recrutare.

Termen limita pentru depunerea dosarelor: 24 martie 2017.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Nu mersi! Carne de tun pentru interesele multinationalelor si a masoniilor nu are sens. Romania oricum este o colonie sub ocupatie si tara fara suveranitate. Sa merg in alte tari sa ucid copii sub pretextul democratiei tip jaf chiar nu simt nevoia .

  2. Daca strabunicii, bunicii si parintii tai (presupunand ca au iesit in strada in decembrie 89) ar fi gandit ca tine, astazi n-ai mai scrie romaneste. Asa cum nu iesi in fundul gol pe strada, alta data incearca sa gandesti inainte sa exprimi o opinie in spatiul public. Daca tu nu-ti respecti tara nu te astepta la respect de la straini.