Noutati :

Esti din Timisoara si nu ti-ai platit inca impozitul? Ai putea sa scapi de majorari!

28 octombrie, 2015 - 06:32 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Timisorenii care nu au apucat sa isi achite impozitele pe acest an ar putea sa scape de majorari. Sau macar de o parte dintre acestea. O initiativa in acest sens apartine consilierilor locali ai PSD Timisoara.

Vrem sa initiem o hotarare de Consiliu Local privind procedura de anulare a majorarilor de intarziere aferente obligatiilor fiscale datorate Municipiului Timisoara. In luna octombrie, Guvernul a dat o ordonanta, respectiv Ordonanta 44/2015, care prevede ca si in cazul unitatilor administrativ-teritoriale facilitatea prevazuta de ordonanta de urgenta se acorda daca organul deliberativ local, respectiv consiliul local, emite o hotarare in acest scop. In acest caz, facilitatea vizeaza anularea pana la 73,3% din majorarea de intarziere. Masura vine in sprijinul agentilor economici si o vedem oportuna si in sprijinul cetatenilor municipiului”, a declarat Ramona Olteanu, consilier local al PSD.

Social- democratii cred ca aceasta masura i-ar incuraja pe cei care nu si-au achitat darile, sa o faca in cel mai scurt timp posibil.

Deocamdata nu au fost publicate normele de aplicare ale acestei Ordinante a Guvernului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...