Noutati :

Esti angajat in Timisoara sau in judet si vrei sa afli daca iti este platita asigurarea medicala? Unde poti sa verifici?

20 iulie, 2017 - 11:43 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Orice persoana angajata in judetul Timis sau in Timisoara poate verifica daca angajatorul sau ii plateste asigurarea medicala. Mai mult, se poate verifica data la care s-a inscris la medicul de familie sau daca a fost emis un card de sanatate.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Nebunie in trafic pe soseaua Timisoara – Lugoj. Ce se intampla? VIDEO! 

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis informeaza atat furnizorii de serviceii medicale cat si persoanele asigurate sau neasigurate din judet, ca au la dispozitie, pe site-ul CJAS Timis aplicatia de verificare a calitatii de asigurat.

Cei care doresc sa-si verifice calitatea de asigurat, in cadrul sistemului de sanatate, pot face acest lucru direct din fata unui calculator AICI.

CITESTE SI: Avem certificat de urbanism pentru Centura de Sud la Timisoara! Licitatia, tot in aer 

Casa de Asigurari de Sanatate a pus la dispozitia tuturor cetatenilor o aplicatie de verificare a calitatii de asigurat doar prin simpla intorducere a CNP-ului si a numarului de verificare. Aplicatia genereaza un mesaj in care se mentioneaza daca persoana este sau nu asigurata, precum si data la care s-a inscris ultima data la un medic de familie si daca are sau nu cardul tiparit”, a declarat presedintele –director general CJAS Timis, Victor Dumitrascu.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...