Este oficial. SCM Timisoara va continua in prima liga de baschet

TIMISOARA. Echipa de baschet SCM Timisoara a fost inscrisa oficial in Liga Nationala si in Cupa Romaniei. Va fi anul marilor schimbari, dar si al posibilelor surprize. Se revine la o serie cu (maxim) 16 echipe, se va juca un sezon regulat, apoi se va continua cu play-off si play-out, o varianta agreata de majoritatea gruparilor din tara.

CITESTE SI: Se reia operatiunea de dezinsectie la Timisoara. Orele la care se vor imprastia substante impotriva tantarilor, din aer si de la sol 

Numarul total al participantelor va fi cunoscut dupa 15 iulie, data-limita fixata de Federatia Romana de Baschet pentru inscrierea in urmatorul sezon.

Luni vom participa, in capitala, la Adunarea Generala Ordinară a FRB.
Ordinea de zi pentru sedinta mentionata se prezinta in felul urmator:
1. Raportul de activitate al Federatiei Romane de Baschet in anul 2019;
2. Bilantul financiar-contabil pe 2019;
3. Raportul Comisiei de Cenzori si al firmei de audit pe 2019;
4. Planul anual de activitate al Federatiei Romane de Baschet pentru anul 2020;
5. Bugetul de venituri si cheltuieli pentru 2020;
6. Afilieri definitive şi dezafilieri;
7. Diverse.”, se arata pe pagina de social media a echipei banatene.

Va fi al 34-lea campionat consecutiv in care Timisoara este prezenta in elita. In ultimul sezon, SCM a „inghetat” pelocul 6 si a ajuns in semifinalele Cupei Romaniei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...