‘Este o onoare sa fiu coleg cu voi’. Director de spital din Timisoara, premiat la Gala Elitelor Medicale

TIMISOARA. Omul sfinteste locul, batrana vorba romaneasca se potriveste manusa unuia dintre cei mai renumiti medici din Timisoara, care a reusit in doar cativa ani sa faca dintr-un spital din Timisoara unul de nerecunoscut.

CITESTE SI: Va fi primul spital complet renovat, anul acesta, la Timisoara. Lucrari in toi la ultima sectie ce mai trebuie modernizata

Medicul Marius Craina, managerul Spitalului Judetean din Timisoara, a fost premiat pentru munca sa in fruntea celei mai mari unitati medicale din vestul Romaniei, care pur si simplu s-a transformat in ultimii ani, intrucat a ramas o singura sectie de modernizat, iar aceasta este acum in lucru.

In cadrul Galei Elitelor Medicale Transilvane, tinuta la Cluj, medicului timisorean i-a fost acordat premiul Hipocrate.

Marius Craina l-a dedicat colegilor sai de la Spitalul Judetean carora le multumeste, intrucat ei au contribuit din plin la aceasta recunoastere.

La Cluj, in cadrul “Galei Elitelor Medicale Transilvane”, editia a III-a 2018, mi-a fost acordat premiul “Hipocrate” pentru intreaga mea activitate manageriala de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta “ Pius Brinzeu” Timisoara. Acest eveniment de mare tinuta, de departe cea mai importanta gala a primaverii din domeniul sanatatii, a intrunit, poate, cei mai performanti medici, farmacisti, asistenti medicali, stomatologi si cele mai valoroase cadre universitare din Romania.
Pe aceasta cale, doresc sa multumesc organizatorilor si tuturor membrilor din juriu, care s-au oprit asupra persoanei mele si au analizat rezultatele muncii mele de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara. si, nu in ultimul rand, vreau sa dedic acest premiu, care ma onoreaza dar, in acelasi timp, ma si obliga sa tin stacheta sus, tuturor colegilor mei de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, atat personalului medical cat si non-medical, fara de care astazi nu as fi fost aici, in fata dumneavoastra. Aceasta distinctie este, fara nicio indoiala, rezultatul unui efort comun!
Va multumesc din suflet! Este o adevarata onoare sa fiu coleg cu voi!„, le-a transmis medicul Marius Craina colegilor sai.

CITESTE SI: Uniforme, pe culori, pentru angajatii din Spitalul Judetean Timisoara. Cum se deosebesc medicii de asistente sau ingrijitoare 

Va reamintim, dupa ce in ultimii ani s-a lucrat intens pentru renovarea intregului corp de cladire, anul acesta Spitalul Judetean Timisoara va fi complet modernizat.

Ultima sectie in care se lucreaza este cea de Urologie, acolo unde reabilitarea a fost lasata pe ultima suta de metri in speranta ca aici se va putea relua transplantul renal. Insa, cum acest lucru nu este posibil, deocamdata, reprezentantii spitalului au dat drumul la renovari.

In paralel, conducerea spitalului a inceput demersurile pentru obtinerea acreditarii pentru redeschiderea Clinicii de Transplant.

Lucrarea de modernizare a sectiei de Urologie se face cu bani de la Consiliul Judetean Timis, iar valoarea totala a investitiei se ridica la peste 5 milioane de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.