Este mare nevoie de sange din toate grupele la Timisoara. Apel de la Centrul de Transfuzii

TIMISOARA. A scazut numarul celor care doneaza sange, in aceasta perioada, la Timisoara si este nevoie, din nou, de mobilizare pentru mentinerea si completarea stocurilor, fara de care oameni aflati in suferinta n-ar putea duce mai departe lupta cu boala.

Daca in mod obisnuit la Centrul de Transfuzii de la Timisoara vin sa doneze sange 80-100 de oameni, in aceste zile numarul lor  e scazut.

Un apel umanitar este adresat timisorenilor de catre cei de la Centrul de Transfuzii de la Timisoara, sa vina sa dea o mana de ajutor. Este nevoie de sange din toate grupele.

Programul de donare e intre orele 7.30 si 13.30 la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina, de pe strada Martir Marius Ciopec nr.1 (langa Spitalul Judetean).

Cu un gest atat de mic, dar atat de valoros, haideti sa fim alaturi de cei aflati in suferinta pe paturile de spital, intre care multi copii bolnavi de cancer.

Distribuiti si voi pentru ca apelul sa ajunga la cat mai multi oameni!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. praslea cel debil spune:

  deci…e mare nevoie…mare…de sange
  dar programul de lucru…pana la ora 13,30…
  ce sa intelegem din acest program?
  sigur..ti se da o scutire pentru locul de munca…dar nu toti sefii vor sa tina seama de aceasta scutire
  de ce nu au program pana seara?

 2. Timisorean spune:

  Este obligatia legala a angajatorului sa iti dea acea zi libera si sa ti-o si plateasca. Programul pana la ora 13:30 este unul normal pentru un centru de transfuzii. Nu vei vedea recoltare dupa pranz niciunde. Faptul ca angajatii nu isi asuma sa ridice problema si sa isi cunoasca drepturile e total alt subiect