Noutati :

Esec cu capul plecat! Romania pierde clar cu Irlanda, la Mondialul de rugby

27 septembrie, 2015 - 08:37 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

Daca in meciul cu Franta Romania a incercat si, pe alocuri, a reusit sa faca fata unui adversar mult mai valoros, in fata Iralndei Stejarii nu au avut raspuns.

Cea mai buna echipa din Europa in ultimii ani, Irlanda, s-a impus fara probleme (44-10) si arata ca una care poate ajunge departe in acest turneu. De cealalta parte, Romania a pierdut conform asteptarilor primele doua partide, iar acum are sansa sa isi arate valoarea in fata selectionatelor din Canada si Italia.

In afara unui 3-3 care parea echilibrat, irlandezii au dominat copios si au obtinut o victorie cu bonus, logica. Esec amar pentru tricolori, care au reusit 3 puncte in prima parte in urma unei penalitati transformate de Calafeteanu, jucatorul lui Timisoara Saracens. Apropo de echipa banateana, Kinikinilau, Radoi si Poparlan au inceput ca titulari, in partea secunda intrand si Alex Tarus si Stelian Burcea. In partea secunda, Ovidiu Tonita, jucator cu 5 mondiale la activ, a reusit eseul de onoare al Stejarilor, transformat de Vlaicu.

De remercat ca la acest joc s-a batut recordul de spectatori la o editie de Cupa Mondiala, 89.267…

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor