Entuziasm studentesc la cea doua editie a PoliCult

TIMISOARA. Restaurantul Universitar Politehnica a gazduit luni, 11 aprilie 2022, concursul de cultura generala PoliCult, organizat de studentii anului II ai Specializarii Comunicare si Relatii Publice, din cadrul Facultatii de Stiinte ale Comunicarii a UPT. Evenimentul a fost adresat tuturor studentilor din Universitatea Politehnica Timisoara si, spre bucuria organizatorilor, 17 echipe a cate 4 concurenti au raspuns invitatiei.

PoliCult, editia a II-a, a reprezentat un prilej de reintalnire, exersare de cunostinte si distractie, pentru studentii care au reluat cursurile fata in fata.

Proiectul a fost realizat in parteneriat cu Liga FSC si coordonat de conf.dr. Adina Palea.

Scopul principal al proiectului a fost de a oferi studentilor de la specializarea Comunicare si Relatii Publice, din UPT, ocazia sa puna in practica cuostintele despre organizare si planificare dobandite. Astfel, intregul eveniment – grafica, promovare, invitatii, rezervari si aprobari, strangere de fonduri, aranjare sala, pregatire protocol, logistica, moderare – a fost implementat de catre colectivul anului II CRP, cu sprijinul Ligii Studentilor din Facultatea de stiinte ale Comunicarii (Liga FSC).

Concurentii au fost motivati sa se inscrie in concurs si de premiile atractive – bilete la Flight Festival, Arad Open Air Festival si vouchere la Foto Iconic.

Rebeca Rakoczi, fosta studenta a Facultatii de stiinte ale Comunicarii, a oferit un moment special participantilor incantandu-i cu un scurt recital muzical.

Organizatorii au fost sustinuti si de colectivul de cadre didactice ale Facultatii de stiinte ale Comunicarii, reprezentate prin prof.univ.dr. Daniel Dejica-Cartis – decanul facultatii, conf.univ.dr. Mugur Dragomir – initiatorul proiectului, prof.univ.dr. Vasile Gherhes – directorul DCLS si conf.univ.dr. Mariana Cernicova-Buca – care a oferit cadou studentilor o serie de dictionare din colectia pe care a coordonat-o.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...