Noutati :

Emotii pentru mii de elevi timiseni. Incep inscrierile la Bac!

28 mai, 2016 - 10:50 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Mai este doar putin pana cand absolventii de liceu vor incepe examenul de Bacalaureat. De luni, 30 mai, toti cei care vor sa sustina Bac-ul trebuie sa se inscrie in examen. Elevii din clasele a XII-a vor avea timp sa isi prezinte dosarul de inscriere pana in 3 iunie, data la care intra in vacanta.

In aceasta perioada se vor putea inscrie la Bacalaureat atat absolventii de anul acesta, cat si cei din promotiile anterioare, care nu au reusit sa promoveze examenul.

Examenul de bacalaureat 2016 va incepe in 13 iunie, atunci cand elevii vor sustine proba de competente lingvistice in limba romana. Intre 15 si 17 iunie va avea loc proba de competente lingvistice intr-o limba materna, pentru elevii care apartin minoritatilor nationale, iar intre 21 si 24 iunie, elevilor le vor fi evaluate competentele digitale. Evaluarea competentelor longvistice intr-o limba straina va avea loc intre 27 iunie si 1 iulie.

Probele scrise ale sesiunii iunie-iulie vor incepe in 4 iulie, cu Limba si literatura romana si vor continua pe 5 iulie cu proba la Limba si literatura materna, pe 6 iulie cu proba obligatorie a profilului, iar pe 8 iulie cu proba la alegere a profilului si specializarii.

Citeste mai mult aici.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...