Noutati :

Emotii pentru circa 2.000 de viitori absolventi de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Timisoara, care au avut astazi cursul festiv la Opera

16 mai, 2011 - 03:41 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Sala de spectacole a Operei Romane din Timisoara a gazduit astazi cursurile festive ale sectiilor Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din Timisoara. Au fost prezenti 1.300 de absolventi ale cursurilor de licenta si 1.050 de absolventi de masterat.


Imbracati in robe, absolventii de la FEAA au umplut sala de spectacole a Operei din Timisoara. S-a cantat celebrul Gaudeamus, s-au spus discursuri, s-a aplaudat, s-au oferit flori si au fost multe zambete de chipurile absolventilor.

Ca o noutate, sefii de promotie ai fiecarei specializari au fost premiati de mediul de afaceri. Fiecare sef de promotie a primit cate o diploma, flori si, cel mai important, cate 1.000 de lei de la diferite firme.  Sefii de promotie ai intregii facultati, cei care au terminat cu media 10 pe linie, au primit pe langa diplome si flori, cate 2.000 de lei.

Pentru programul de master, Price Waterhouse Cooper a oferit un premiu de intership Dianei Lazaroiu. Si dintre licentiati au fost nominalizati 10 absolventi care vor fi selectati, iar cei mai buni vor beneficia de intership-ul PwC prin programul JumpStart to Trusted Business Advisor.

Nominalizatii sunt Florentina Ciorogaru, Nicoleta Craciunescu, Ioana Raluca Demian, Alina Simona Milosescu si Mihaela Olaru, Ionela Maria Oprea, Andra Ioana Ghebuta, Anamaria Andra Pasca, Cristina Ramona Rusu si Lavinia Sandor.

Programul absolventilor de la FEAA cuprinde meciuri de fotbal intre profesori si absolventi si intre absolventi si mediul de afaceri, eveniment care are loc astazi la Liceul Sportiv Banatul din spatele stadionului Dan Paltinisanu.

Seara, de la ora 19, studentii se vor distra la iarba verde, la baza de agrement Heaven, din zona Stadionului Dan Paltinisanu. Intrarea se face doar pe baza de invitatie. Vom reveni cu galerii foto de la petrecerea din aceasta seara de la Heaven!

FOTO: Dariana DragosInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...