Noutati :

Emotii pentru candidatii la concursul de titularizare in Timis. Incep inspectiile la clasa

21 mai, 2013 - 12:57 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Din 27 mai candidatii la concursul de titularizare vor avea parte de inspectiile la clasa. Ca sa promoveze concursul trebuie sa obtina cel putin nota 7.

Nota  primita in urma inspectiilor speciale la clasa are o pondere de 25% din media finala.

Pentru ocuparea unui post de titular, candidatii trebuie sa obtina cel putin media 7, in timp ce suplinitorii sunt acceptati cu note peste 5.

Inspectiile vor dura cateva saptamani.

Pentru cei 1242 de candidati inscrisi la concursul de titularizare urmeaza cateva saptamani de foc.

In judetul Timis sunt disponibile 140 de catedre complete, dintre care 100 in orase si 40 in scolile de la tara.

In total, la nivelul judetului, sunt disponibile 2277 de catedre intregi sau fractiuni de catedra, acestea din urma fiind destinate suplinitorilor. Din cele 2137 de posturi disponibile pe durata determinata, 1142 sunt in mediul urban, iar restul in cel rural.

Vezi aici lista posturilor scoase la concurs, in judetul Timis.

Proba scrisa a concursului de titularizare din acest an va avea loc la data de 30 iulie. Afisarea rezultatelor va avea loc in data de 5 august, iar contestatiile pot fi depuse in 5 si 6 august. Dupa rezolvarea acestora, in 8 august, vor fi afisate rezultatele finale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...