Emotii pe post de globuri in bradul de Craciun de la Spitalul Judetean din Timisoara. Povestea de dincolo de usi, din acest an, a medicilor, asistentelor si infirmierelor: Suntem aici pentru voi. Totul va fi bine

TIMISOARA. O inima mare ce bate de la Timisoara pentru toata tara, eforturile si grijile din Zona Rosie, premierele medicale din pandemie, lacrimile de bucurie, dar si de recunostinta ale pacientilor.

CITESTE SI: Test rapid antigen COVID-19. Cat e de sigur, cum se face si ce spun rezultatele, explica medicul Virgil Musta de la Timisoara. Video

Sunt momentele nepretuite ale celui mai greu an in Spitalul Judetean din Timisoara, in vremuri de coronavirus, iar acestea s-au transformat in povesti importalizate in fotografii ce au fost prinse in bradul de Craciun impodobit in unitatea medicala in prag de sarbatori.

Bradul de Crăciun de la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara este mai frumos ca niciodată. Spre deosebire de alți ani, anul acesta bradul spune povestea de dincolo de uși, povestea cadrelor medicale care au luptat și au salvat sute de vieți.
Podoabele colorate din anii precedenți au fost înlocuite cu fotografii care surprind momentele importante din acest an: colegii mei în Zona Roșie, premierele efectuate de specialiști în acest an pandemic, momentele de muncă asiduă și solidaritate care au transformat Județeanul în Spitalul Anului, precum și empatia față de pacienți.
A fost un an greu, un an cu provocări uriașe un an în care personalul medical a arătat lumii întregi că sunt aici pentru noi toți, că luptă umăr la umăr pentru viața!
Felicitări tuturor colegilor mei!
Sărbători liniștite și pline de speranța vă urez tuturor! Dumnezeu să ne ajute!„, a transmis pe pagina sa de Facebook managerul Spitalului Judetean Timisoara, Raul Patrascu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...