Noutati :

Emotii mari la admitere la Medicina, in Timisoara! Cati tineri vor sa devina medici si care sunt sansele lor sa prinda un loc bugetat?

22 iulie, 2015 - 11:51 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Emotii mari pentru candidatii care sustin examenul de admitere la Universitatea de Medicina din Timisoara. Tinerii au intrat in salile de examen la ora 10.00 si isi vor afla rezultatele tot astazi.

examen medicina  (9)

Nu doar candidatii care au sustinut examenul au trecut prin emotii, ci si familiile lor. Parintii au asteptat cu sufletul la gura, ore intregi, iesirea lor din examen si vestile bune.

„Avem emotii, normal. Oricat de bine pregatit este baiatul, tot avem emotii pana nu aflam rezultatele”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro tatal unui candidat aflat in sala de examen.

examen medicina  (20)

In ultima zi de inscrieri, la Universitatea de Medicina din Timisoara erau depuse dosarele a peste o mie de candidati care sustin acum examenul pentru a intra la una dintre sectiile facultatii. Cu totii sustin examenul tip grila din Biologie si Chimie.

La Medicina Generala, se lupta 3 elevi pentru un loc. Mai exact, peste 900 de tineri dau concursul pentru aproape 300 de locuri. La Medicina Dentara sunt 39 de locuri bugetate, pentru care s-au inscris aproape 200 de candidati. Concurenta a fost si la sectia de Asistenti Medicali, unde pentru cele 49 de locuri la buget s-au inscris peste 200 de candidati. Cei care insa nu reusesc sa obtina o nota suficient de mare pentru a ocupa un loc bugetat, pot opta pentru un loc cu taxa. Costul pe an pentru un astfel de loc la Medicina este de 1500 de euro.

examen medicina  (5)

 

Candidatii isi vor afla notele chiar la iesirea din examen, iar cei nemultumiti de rezultate vor putea depune contestatii tot astazi.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...