Noutati :

Emisiunea Vocea Romaniei dispare din grila Pro TV, dupa plecarea lui Horia Brenciu din trust!

11 martie, 2014 - 09:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
1

„Vocea Romaniei” este deja istorie. Emisiunea va suferi o ampla transformare si locul concurentilor va fi luat de copii. Nu se stie, insa, daca juriul va ramane acelasi de pana acum sau va fi schimbat.

Proiectul denumit „Voice Kids” va fi cu copii și va respecta formatul original al emisiunii „Vocea Romaniei”. Nu se cunosc detalii despre componenta juriului si nu se stie daca Loredana, Moga si Smiley vor fi inclusi si in noul proiect.

“Pro TV va difuza din aceasta toamna o noua versiune a show-ului Vocea Romaniei – Voice Kids. Vom comunica noua componența a juriului cand va incepe Campania de promovare pentru noul show”, a spus Lucia Antal, director de marketing Pro TV SA

Horia Brenciu nu mai face parte din echipa de la „Vocea Romaniei”. Cantaretul a semnat cu postul Antena 1 si va face parte din juriul concursului „Te cunosc de undeva”. Se pare ca Horia urmeaza sa inceapa filmarile peste cateva zile, scrie wowbiz.ro.

Momentan nu se stie cine il va inlocui pe artist la „Vocea Romaniei”.

Primele zvonuri ca Horia Brenciu se gandeste serios sa paraseasca proiectul de la Pro TV au aparut in urma cu cateva zile cand artistul a fost prezent la matinalul de la Antena 1 si si-a promovat cele doua concerte pe care le va avea la finalul lunii martie.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Articol scris pe genunchi, ceva gen copy-paste. La inceput scrie citez ” “Vocea Romaniei” este deja istorie.” iar dupa aceea ” Momentan nu se stie cine il va inlocui pe artist la “Vocea Romaniei”. „. Pai daca nu va mai fi emisiunea atunci cine sa il inlocuiasca ? unde ?