Noutati :

Emil Boc, Roberta Anastase, Traian Igas, Daniel Funeriu, Anca Boagiu, Sulfina Barbu si alti ministri la Timisoara la Biroul Permanent National al PDL! Peste 1.300 de delegati vor participa la mai multe sedinte

6 octombrie, 2011 - 05:43 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
4

TIMISOARA. Prim-ministrul Emil Boc se afla la Timisoara vineri. Alaturi de el, mai multi ministri PDL ai Cabinetului sau. Premierul va participa la sedinta Biroului Permanent National si la o intalnire cu oamenii de afaceri.

Comisia Nationala a PDL pentru infrastructura, energie si mediu isi va alege conducerea la Timisoara. Cel care va fi ales sef al acestei comisii va deveni automat secretar executiv al PDL, la nivel national. La aceasta sedinta vor participa peste 1.300 de delegati din partea de vest a tarii, dar si intreg Biroul Permanent National al PDL si ministrii Cabinetului Boc in frunte cu premierul. Se vor alege un presedinte, 7 vicepresedinti si un secretar executiv.

Tot vineri se desfasoara si sedinta Biroului Permanent National al PDL care are loc, de asemenea, la Timisoara, dar si o intrunire a Consiliului Judetean de Coordonare.

Ministrii se vor intalni si cu oamenii de afaceri din zona de vest a tarii care vor avea posibilitatea sa aiba un dialog deschis cu demnitarii. La intrarea in sala in care se va tine aceasta sedinta, vor fi montate mai multe urne in care fiecare om de afaceri poate sa sesizeze problemele cu care se confrunta. Tema intalnirii cu oamenii de afaceri este “Reforma, restructurare, regionalizare si impact.

Toate evenimentele se desfasoara,  incepand cu ora 10, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara.

Printre ministrii prezenti la Timisoara se numara Daniel Funeriu (ministrul Educatiei), Traian Igas (ministrul Administratiei si Internelor), Valerian Vreme (ministrul Comunicatiilor), Gheorghe Ialomiteanu (ministrul Finantelor), Sulfina Barbu (ministrul Muncii), Anca Boagiu (ministrul Transporturilor).

De asemenea, vor mai fi la Timisoara si alti membri marcanti ai PDL, printre acestia Gheorghe Flutur, Roberta Anastase, Ioan Oltean, Gheorghe Seculici sau Sorin Frunzaverde.

Inainte de toate aceste sedinte ale PDL, premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor Anca Boagiu vor merge dis de dimineata pe santierul autostrazii Arad-Timisoara pentru a vedea care este stadiul lucrarilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. daca in locul unde se strang aceste scursuri usile ar fi blocate si sa inceapa un incendiu….ce pierdere ar fi…..as sta beat de fericire o saptamana !!!!

  2. Cred ca e o premiera sa se stranga atatia mitici in Banat, asta e o chestie, inseamna ca ne mai baga si pe noi in seama si poate o sa atragem mai multe fonduri.

  3. „Premierul va participa la sedinta Biroului Permanent National…” Biroul ăla e cam mare şi stupid… Încap în el 1300… şi dacă tot e „permanent”, de ce se tot plimbă cu autocarele ? Drei wetter taft, făcătura rezistă… în romaneaua.

  4. Clica portocalie intrece orice limite ale nerusinarii. In 2012 trebuie trimisa la plimbare si in fata magistratilor pentru toate pradaciunile din acesti trei ani, care intrec de mii de ori ceea ce au facut fesenistii, pedeseristii pesedistii (impreuna cu care si-a inceput imbogatirea si matelotul) in cincisprezece ani de guvernare.