Noutati :

Elevii si studentii din internatul Miu au protestat fata de mutarea lor in alte camine: Jos Spitalul! VEZI FOTO!

19 octombrie, 2012 - 01:04 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Elevii si studentii care stau in internatul Colegiului Tehnic I.I.C. Bratianu au scandat impotriva… Clinicii de Oncologie ce urmeaza a fi mutata in locul lor. Jos Mafia! si Jos Spitalul! au strigat in cor tinerii!

Mutarea bolnavilor Clinicii de Oncologie a Spitalului Municipal, anuntata de reprezentantii primariei Timisoara, se dovedeste mai complicata decat a parut la prima vedere. Internatul Colegiului Tehnic I.I.C. Bratianu adaposteste peste 100 de elevi si studenti. Tinerii sunt revoltati ca trebuie sa se mute si nu accepta decizia municipalitatii si a Consiliului de Administratie al scolii.

Noi studentii nu plecam din camin. Am inteles ca pentru elevi s-a gasit o solutie, sa fie mutati la caminul Colegiului H. Coanda, dar pentru noi nu s-a rezolvat nimic. Toata lumea spune ca ne mutam in caminele Poli, dar cei de la administratia lor au spus ca nu stiu nimic despre mutarea noastra. Atunci ce facem? Ajungem in strada? 150 de euro pentru chirie nu avem sa ne mutam. Cu noi ce-o sa se intample?”, intreaba Rafael, unul dintre studentii care au iesit in fata caminului sa protesteze.

Cei 10-12 elevi si studenti care au iesit sa protesteze fata de mutarea lor in alta parte au scandat „Jos Mafia!”, „Jos Spitalul!” si „Nu ne mutam!”.

Ei au arborat o si pancarta pe care au scris „Greva Generala!”, „Studenti, veniti cu noi!” si „Pentru oamenii cu suflet bun, va rugam nu ne dati afara!”.

Reprezentantii Primariei Timisoara ne-au promis ca elevii vor fi mutati in caminul Colegiului Coanda si studentii in caminele Universitatii Politehnica. Sunt multi studenti care au inceput deja sa plece, inca de cand au fost anuntati ca trebuie sa se mute. Pana la 1 noiembrie trebuie sa elibereze locul din internat pentru ca din aceasta data noi vom incepe sa ne mutam mobilierul si sa pregatim spatiul pentru lucrarile care am inteles ca vor fi facute inainte de mutarea Cliniii de Ocologie”, ne-a spus Ioan Catoiu, administratorul patrimoniului Colegiului I.I.C. Bratianu din Timisoara.

CITESTE SI: Scandal la caminul Colegiului Miu din Timisoara! Elevii si studentii, nemultumiti ca vor fi mutati din internat, pregatesc o greva

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...