Noutati :

Elevii schimba Timisoara la fata! Concursul Smart Kids aduna inovatiile in educatie propuse de tineri din toata tara

6 decembrie, 2011 - 04:11 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Elevi din intreaga tara pregatesc softuri educationale pentru a cincea editie Smart Kids, care are loc la Timisoara. Tema din acest an este [email protected] Tinerii vor prezenta softuri prin care folosesc inovativ noile tehnologii!

Smartboard-ul si calculatorul vor fi principalele unelte ale elevilor veniti la Timisoara sa participe la simpozionul Smart Kids, care va avea loc la Colegiul National ”C.D. Loga”, in perioada 16-18 decembrie.

Sfarsitul de an aduna in capitala Banatului zeci de elevi din ciclul primar, gimnaziu si liceu, care vin cu propuneri pentru a creste interactivitatea si eficienta de predare a materiilor de la clasa. Daca scolarii de la ciclul primar vor concura cu desene, afisa, reclame, plainte si postere care se pliaza pe tema din acest an a evenimentului, cei de la gimnaziu si liceu se vor intrece in softuri educationale.

Imagini proiectate pe o tabla interactiva, exemple utile si totodata intr-un mod atractiv prezentale clasei pentru ca lectia sa fie mai usor de inteles reprezinta miza acestui simpozion. Elevii vor veni la concursul dedicat lor cu programe create de ei, prin care usureaza atat munca dascalului, cat mai ales pe cea a scolarului.

Chiar daca programele informatice vor avea in vizor ramura de chimie din educatie, acestea pot fi adaptate si altor discipline din programa scolara.

Cadrele didactice care vor participa la eveniment, se vor inscrie la simpozionul adresat atat lor, cat si elevilor si vor lua cuvantul pe un domeniu de interes pliat pe tema [email protected]

Profesorii si elevii interesati sa participe la acest eveniment inovativ se pot inscrie pana in 11 decembrie la adresa web www.smart-kids.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Poate cinea sa-mi zica si mie cum as putea da de site-lu smart kids dar pe tabla smart…concurs… v-as fii recunoscator ! multumesc! 😀 :*