Elevii revin de luni la cursuri. Cand este programata urmatoarea vacanta in Timis

TIMIS. Se incheie vacanta de iarna a elevilor, iar de luni acestia vor reveni la cursuri.

CITESTE SI: Capitala Europeana a Culturii redeschide pentru vizitare o aripa a Castelului Huniade din Timisoara. Pentru bani de reabilitare, deocamdata, nadejdea e in fondurile europene 

Scolarii vor reintra in clase in 9 ianuarie, iar in Timis vor face o luna si jumatate pana la urmatoarea vacanta. Cum Ministerul Educatiei a dat Inspectoratelor Scolare posibilitatea de a stabili urmatoarea vacanta, in Timis aceasta va fi programata in ultima saptamana a lunii viitoare.
Astfel, 17 februarie este ultima zi in care elevii vor merge la ore si vor reveni in clase in 27.

Iata programul pentru partea a doua a anului scolar.

cursuri: de luni, 27 februarie 2023 panaa joi, 6 aprilie 2023
vacanta: de vineri, 7 aprilie 2023, panaa martti, 18 aprilie 2023
cursuri: de miercuri, 19 aprilie 2023, pana vineri, 16 iunie 2023
vacanta: de sambata, 17 iunie 2023, pana duminica, 3 septembrie 2023

De asemenea, elevii vor mai avea si zile libere prilejuite de sarbatorile legale, care vor trebui recuperate. Prima asemenea zi este cea de 23 ianuarie, care pica intr-o zi de luni si va fi zi libera deoarece in 24 se sarbatoreste Mica Unire si elevii nu vor face cursuri.
Vor mai trebui recuperate zilele de 1 mai, care pica tot lunea, si cu cea de 2 iunie, care pica vinerea si va face legatura dintre Ziua Copilului si weekend.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...