Noutati :

Elevii din Timis pusi in incurcatura de Ministerul Educatiei la simularea la Evaluarea Nationala

25 februarie, 2015 - 04:46 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Aproximativ 200 de elevi din judetul Timis de clasa a VIII-a care au sustinut, miercuri, simularea examenului de limba germana de la Evaluarea Nationala au fost pusi in mare incurcatura de catre dascali si reprezentanti ai Ministerului Educatiei.

Imediat dupa ce subiectele au fost impartite elevilor, profesorii i-au anuntat pe acestia ca trebuie sa se opreasca din rezolvare pentru ca vor primi altele.

A fost un mic incident care s-a rezolvat. Colegii de la minister au transmis unitatilor de invatamant sa opreasca rezolvarea subiectelor spunand ca vor reveni. Problema s-a remediat la scurt timp, au fost descarcate alte subiecte, iar elevilor care au sustinut proba li s-a prelungit perioada de rezolvare a subiectelor”, a declarat Aura Danielescu, inspector scolar general al judetului Timis.

In judetul Timis aproximativ 200 de elevi au sustinut in patru unitati de invatamant simularea examenului de Evaluare Nationala la limba germana.

Incidentul a avut loc la nivelul intregii tari, in judetele unde s-a sustinut aceasta proba in cadrul simularilor examenului de Evaluare Nationala, la limba germana.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...