Noutati :

Elevii din Timis nu vor sa stie cat de bine pregatiti sunt pentru Bac! Peste 2000 de elevi nu s-au prezentat la simulare

3 martie, 2014 - 04:43 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

In judetul Timis, peste 5000 de elevi din clasele terminale si aproape 6000 de elevi din clasa a XI-a au fost inscrisi la simularea examenului de Bacalaureat. Chiar daca notele de la simulare nu se trec in catalog, multi  elevi nu s-au prezentat la examen.
Rezultatele simularii examenului de Bacalaureat sunt pur orientative. Notele sunt discutate in clasa si cu parintii, pentru  ca elevii sa afle cat de bine sunt pregatiti si la ce materii mai au de lucru.

Cu toate acestea, aproape 2000 de elevi, din clasele a XI-a, a XII-a si a XIII-a au ales sa nu se prezinte la simularea Bacalaureatului.

Astfel, din cei 5747 de elevi de clasa a XI-a inscrisi la simulare, s-au prezentat la examen doar 4921 si au absentat 826.
La clasele terminale au fost inscrisi la simulare 5380 de elevi, din care s-au prezentat 4347 si au absentat 1033.

Niciun elev nu a fost dat afara din examen si, la nivelul Inspectoratului Judetean Timis, nu s-au inregistrat cazuri de elevi care sa refuze inscrierea la simularea Bacalaureatului.

Absentele de la simularea Bacalaureatului se trec in catalog. Deocamdata nu se stie cati elevi au absentat motivat si cati a tras chiulul, de teama sau din dezinteres fata de examen.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...