Elevii de nota 10 ai Timisului, premiati de Universitatea de Vest! Ce avantaje au acestia, daca se inscriu la UVT?

TIMISOARA. Absolventii de liceu care au luat nota 10 la examenul de Bacalaureat au vizitat Universitatea de Vest din Timisoara.Reprezentantii universitatii i-au intampinat pe tineri absolventi cu flori si diplome, si i-au felicitat pentru rezultatele obtinute.

„Si anul acesta ne bucuram de acesti tineri si de rezultatele lor si pastram traditia in ceea ce priveste recunoasterea meritelor lor. Toti elevii care au obtinut nota 10 la Bacalaureat si aleg sa studieze la una dintre facultatile noastre vor avea acces fara admitere, iar inscrierea va fi gratuita. Cei care nu locuiesc in Timisoara vor putea locui gratuit intr-unul dintre caminele Universitatii de Vest. In plus vor avea acces gratuit la toate bazele noastre sportive, la Teatrul National. Acestea sunt doar cateva dintre cele 10 facilitati pe care le primesc daca vor urma studiile la UVT”, a declarat Marilen Pirtea, rectorul Universitatii de Vest din Timisoara.

Absolventii de liceu au primit diplome si flori din partea UVT, si au discutat cu conducerea universitatii despre recent incheiatul examen de Bacalaureat, dar si despre planurile de viitor. Majoritatea tinerilor care au luat 10 la Bacalaureat au studiat profilul real, si vor sa faca si vor sa se specializeze fie in Automatica si Calculatoare, fie in Matematica- Informatica.

Doar una dintre elevele de nota 10 este deja sigura ca va urma Universitatea de Vest, la Facultatea de Stiinte ale Comunicarii.

In judetul Timis, 9 elevi au reusit sa obtina media 10 la Examenul de Bacalaureat din aceasta vara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...