Noutati :

Elevii de liceu din lotul national de olimpici la Chimie sunt pregatiti de profesorii de la Universitatea de Vest Timisoara

21 martie, 2013 - 11:53 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. In virtutea parteneriatului existent intre Universitatea de Vest din Timisoara si Inspectoratele scolare Judetene din judetele limitrofe, Departamentul de Biologie – Chimie al Facultatii de Chimie, Bilogie, Geografie organizeaza sambata, 23 martie, un stagiu de pregatire ce se adreseaza loturilor judetene calificate la Olimpiada Nationala de Chimie a Elevilor aprilie 2013.

Stagiul de pregatire va acoperi tematicile si programele aferente claselor VIII – XII atat din punct de vedere teoretic, cat si aplicativ si practic. Acest Stagiu de pregatire se va desfasura sub directa coordonare a cadrelor didactice din Departament, dar si, in premiera, cu aportul studentilor din Departament, studenti ce au fost la randul lor Olimpici.

Departamentul Biologie – Chimie are o lunga si prestigioasa traditie de colaborare cu invatamantul preuniversitar, furnizand de-a lungul timpului un mentor al Lotului National de Chimie (Prof. Univ. Dr. Adrian Chiriac) , vicepresedinti ai Comisiei Nationale (Prof. Univ. Dr. V. Chiriac, Prof. Univ. Dr. C. Radovan, Prof. Univ. Dr. V. Ostafe).

In momentul de fata, Departamentul de Biologie – Chimie este implicat in performanta din domeniul preuniversitar prin activitatea de „Vectorul Chimie” organizata si coordonata de Domnul Conf. Univ. Dr Constantin Bolcu si de domul Conf. Dr. Vlad Chiriac – vicepresedinte al Comisiei Nationale a Olimpiadei de Chimie a Elevilor.

Toate cadrele didactice din Departament ureaza succes participantilor la Faza Nationala a Olimpiadelor scolare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...