Noutati :

Elevii de clasa a VIII-a incheie vineri cursurile. Urmeaza noi emotii: evaluarea nationala!

9 iunie, 2011 - 10:49 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Sfarsit de an scolar pentru elevii din clasele a VIII-a. Acestia vor incheia scoala mai devreme decat ceilalti elevi, vineri, dar nu intra in vacanta mare. Mai au de trecut o proba de foc evaluarea nationala!

Evaluarea nationala a elevilor din clasa a VIII-a incepe in data de 20 iunie, potrivit calendarului de organizare si desfasurare a examenului.

Calendarul de desfasurare a evaluarii nationale pentru elevii clasei a VIII-a, in anul scolar 2010-2011 arata ca 10 iunie este ultima zi de scoala pentru clasa a VIII-a.

In perioada 13 – 15 iunie este prevazuta inscrierea la Evaluarea Nationala care incepe in 20 iunie. Examenul contine numai probe scrise, doua pentru elevii claselor cu predare in limba romana si trei pentru cei care provin din unitatile cu predare in limba materna.

Potrivit calandarului de examen, in 20 iunie are loc proba la limba si literatura romana, in 21 iunie la limba si literatura materna, iar in 22 iunie la matematica.

In 24 iunie vor fi afisate rezultatelor (pana la ora 14) si tot in aceeasi zi, in intervalul orar 14 – 18, vor fi depuse contestatiile. Rezolvarea contestatiilor are loc in perioada 25 – 26 iunie, iar in 27 iunie vor fi afisate rezultatele finale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...