Noutati :

Elevii de 10 la Bacalaureat, premiati la Timisoara. Foto

3 iulie, 2020 - 12:45 PM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Festivitate la Universitatea de Vest din Timisoara, vineri. Elevii care au obtinut media 10 la Bacalaureat in Timis au fost premiati in cadrul unui eveniment organizat in aer liber de UVT si Inspectoratul Scolar.

Rectorul Marilen Pirtea i-a felicitat pe tineri, le-a inmanat premii si diplome si i-a incurajat sa devina studenti ai Universitatii de Vest.

Sunt foarte bucuros sa va pot felicita, dragi elevi de nota 10, din partea comunitatii academice a celei mai importante universitati comprehensive din vestul Romaniei. Rezultatele voastre maxime de la Bacalaureat sunt demonstratia faptului ca inteligenta si talentul, alaturi de puterea de munca si de ambitie sunt ingrediente ale succesului scolar in orice conditii, chiar si in perioade dificile, cum este cea de acum, de dupa pandemie. UVT va invita sa alegeti unul dintre cele 75 de programe de studii din ciclul de licenta, pe care le propun cele 11 facultati din componenta universitatii noastre si va oferim un amplu pachet de beneficii, pe care le meritati din plin. Noi am demonstrat de multi ani ca la UVT dascalii sunt alaturi de studenti, cautând impreuna calea prin care studentii isi pot implini cea mai buna versiune a lor, la terminarea facultatii, asa cum o spune si indemnul sub care suntem cunoscuti in plan international: Become Your Best!”, a transmis rectorul UVT Marilen Pirtea.

Inspectorul general al ISJ Timis Marin Popescu i-a felicitat pe elevii cu note maxime la Bacalaureat, subliniind ca numarul absolventilor cu nota 10 este in acest an mai mare fata de cel de anul trecut.

Cei 12 elevi de nota 10 la Bacalaureat sunt: Adelina Camelia Tuta (Colegiul National „Constantin Diaconovici Loga” Timisoara), Alessandra Georgiana Badescu (Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timisoara), Bianca Nicoleta Manoiu (Colegiul National Banatean Timisoara), Nicola Claudia Ciortan (Liceul Teoretic „Vlad tepes” Timisoara), Andreea Alisia Popovici (Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timisoara), Iudith Nichescu (Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” Timisoara), Sergiu Ionut Novac (Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj), Anda Floriana Subtire (Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj), Coralia Iordanescu (Colegiul National Banatean Timisoara), Antonia Laura Pup (Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” Timisoara), Ana Cristina Lucescu (Liceul de Arta „Ion Vidu” Timisoara), Gabriela Cristina Muntean (Liceul de Arte PlasticeTimisoara).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Va așteaptă un viitor stra….