Elevii cer bani pe Facebook pentru plata utilitatilor Liceului de Arte Plastice!

Sursa Foto: www.facebook.com

TIMISOARA. Primaria nu mai plateste utilitatile Liceului de Arte Plastice, iar elevii au inceput sa ceara in retelele de socializare donatii celor care doresc sa-i ajute sa ramana in centrul orasului!

Noi,Liceul de Arte Plastice am ramas in acest an scolar in sediul provizoriu de pe Bul. M. Eminescu nr.2, platindu-ne singuri utilitatiile fiindca autoritatiile abilitate ne-au refuzat acest lucru! Am platit o parte din cheltuieli cu banii stransi din donatii. Cu toate acestea suntem in intarziere cu unele plati fiindca n-am putut strange toata suma necesara. Pentru a nu fi debransati de la apa si curentul electric mai avem nevoie de bani ca sa putem completa sumele.

Va rugam mult sa donati orice suma. Ne-ar fi de real folos pentru salvarea liceului.
Multumim mult” este mesajul postat de Joanna Vreme pe pagina de Facebook a grupului Liceul de Arte Plastice, Timisoara, creat in reteaua de socializare, in numele colegilor din unitatea de invatamant.

Marin Popescu, inspectorul scolar general din Timis spune ca in urma cu doua saptamani Primaria Timisoara a trimis o instiintare catre ISJ, Liceul de Arte Plastice si furnizori de utilitati prin care ii anunta ca nu va mai plati facturile unitatii de invatamant.

Liceul de Arte Plastice trebuie sa se conformeze deciziei Primariei Timisoara si a avizului conform dat de Inspectoratul Scolar Timis si sa se mute in spatiul de pe bd. Rebreanu. Din punct de vedere al securitatii elevilor si a cadrelor didactice, conducerea unitatii scolare este responsabila”, a precizat Marin Popescu.

El a adaugat ca varianta constructiilor modulare in spatiul de pe bd. Rebreanu a cazut, iar mutarea, cand se va face, va avea loc in cladirea Scolii Generale Nr. 9, in spatiile acestea.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...