Opinia Timisoarei

Elevi, profesori si parinti au plantat 4000 de copaci langa Timisoara. Foto

TIMISOARA. Asociatia Verde in Banat a adunat la finele saptamanii trecute zeci de voluntari, de toate varstele, si a reusit sa planteze mii de puieti in apropiere de Timisoara.

CITESTE SI: Ca la Bruxelles la Mini Europe, vom avea un parc tematic langa Timisoara. Primele asocieri pentru proiectele din bugetul participativ 

Cei 180 de voluntari au profitat de vremea frumoasa si s-au adunat, cu mic cu mare, in apropiere de Giarmata, pe marginea drumului de face legatura cu Autostrada Vestului, si au trecut la treaba.

La actiunea care s-a desfasurat pe un teren pus la dispozitie de primaria Giarmata, iar elevii de la scoala din localitate, dar si de la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau din Timisoara au plantat nu mai putin de 4000 de puieti de stejar si jugastru, care in viitor sa formeze o oaza de verdeata pe cele aproximativ 2 hectare de pe marginea soselei.

In sprijinul voluntarilor au venit o companie din Timisoara, care a cumparat puietii, dar si pompierii voluntari din Giarmata. Salvatorii i-au si rasplatit pe cei mici cu o plimbare cu masina de interventie.

Actiunile de plantare de copaci vor continua si in weekend-urile viitoare, urmatoarea fiind programata in 19 noiembrie in zona aerodromului Cioca.

Exit mobile version