Elevi ELIMINATI din ultima proba a Bacalaureatului de toamna, in Timis! De ce au fost dati afara din examen?

TIMISOARA. Ultima proba a Bacalaureatului de toamna a fost cu ghinion pentru inca doi elevi din Timis. Acestia au fost eliminati din examen, pentru ca au incalcat regulamentul.

Cei doi au sustinut testarea la Geografie si Biologie animala si vegetala, probe la care s-au inscris cei mai multi elevi care au dat Bac-ul in toamna in Timis.

In total, in judetul Timis, s-au inscris la Bacalaureatul de toamna peste 1.500 de elevi. Dintre acestia insa, la fiecare proba au existat sute de elevi care nu s-au prezentat la examen.

Absolventii de liceu vor afla cum s-au descurcat la probele din toamna ale examenului luni, in 31 august. Tot atunci vor putea depune si contestatii, daca nu sunt multumiti de rezultatele obtinute. Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat , sesiunea de toamna, vor fi afisate in 3 septembrie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...