Noutati :

Elevi din clasele a VII-a si a VIII-a, iata ce vi se pregateste miercuri la Timisoara!

27 aprilie, 2015 - 01:15 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Incepe goana dupa licee! Elevii din clasele terminale de gimnaziu, dar si parintii lor, sunt acum in pragul luarii uneia dintre cele mai importante decizii legate de viitor: alegerea liceului. Cum aceasta hotarare nu e deloc simplu de luat, vine in ajutorul copiilor Targul Liceelor Timisene.

Acesta e deja la a XIV-a editie si se desfasoara miercuri,  29 aprilie, la Casa Tineretului din Timisoara.

Evenimentul se adreseaza in special elevilor de clasa a VII-a si a VIII-a, precum si parintilor acestora, oferindu-li-se astfel posibilitatea sa cunoasca specificul fiecarui colegiu/liceu in vederea unei alegeri documentate la finalizarea studiilor gimnaziale.
Fiecare colegiu/liceu participant va beneficia de un stand expozitional unde se vor prezenta: informatii cu privire la oferta educationala proprie (numarul de clase, profilul, calificarea obtinuta dupa absolvire etc.), infrastructura, resurse umane precum si colaborarile cu mediul public si/sau privat

Asteptam ca miercuri sa participe la acest eveniment peste 3000 de elevi si parinti. In incinta Casei Tineretului vor fi amenajate 51 de standuri ale liceelor din judet unde se vor regasi informatii cu privire la oferta educationala precum si standuri de prezentare a activitatilor extracurriculare in care tinerii se pot implica. in acelasi timp se vor desfasura activitati in sala de spectacole realizate de elevi ai liceelor participante. Ne bucura faptul ca un eveniment cu o asa importanta pentru tinerii din Timis a revenit acolo unde ii este locul – in Casa Tineretului” – Mihai Adrian Vilcea, vicepresedinte FITT.

Targul Liceelor va fi deschis intre orele 10.00 si 18.00.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...