Elenei Udrea i se datoreaza reamenajarea centrului istoric al Timisoarei si a Parcului Rozelor. Cine spune asta?

TIMISOARA. Reabilitarea centrului istoric al Timisoarei, reamenajarea intersectiei si construirea pasajului Michelangelo, precum si reamenajarea Parcului Rozelor sunt doar trei proiectele importante ale Timisoarei care ii apartin Elenei Udrea, presedintele PMP.

Liderul PMP Timis, Roxana Iliescu a declarat, luni, ca cele trei proiecte importante ale Timisoarei ii apartin Elenei Udrea si nu primarului Nicolae Robu, asa cum multi timisoreni considera.

Ne-am propus sa promovam realizările Elenei Udrea in judetul Timis, pentru ca s-au promovat mai mult gentile si pantofii si mai putin realizarile ei din perioada ministeriatului. In Timisoara, ministrul Elena Udrea a semnat contracte de cofinantare pentru amenajarea complexului Michelangelo, reabilitarea spatiului din centrul istoric al orasului sau revitalizarea Parcului Rozelor. Din pacate multi timisoreni considera ca aceste proiecte sunt ale primarului Nicolae Robu”, a declarat Roxana Iliescu.

In mandatul de ministru al Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea a semnat cele trei proiecte pentru Timisoara, in calitate de ministru, banii pentru acestea provenind in mare parte din fonduri europene.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. Era sa cred ca a platit udrea pentru lucrarile din Timisoara. Dupa capul d-rei ar trebui sa multumim ministrilor ca si-au facut (uneori) treaba. Asta este modernizarea statului promovata de baseanu. SA TRAITI BINE. Inca vreo 60 de zile. 🙂

 2. Extraordinar. Si daca udrea a reusit sa scrie in clasa 1 (sau mai tarziu, poate) literele alfabetului, inseamna ca tot ce s-a tiparit dupa acel moment istoric i se datoreaza.

 3. Domnilor! Probabil autorul articolului a omis sa scrie ca stirea e preluata de pe timesnewroman.ro. Atit si-o frunza!

 4. fa Iliasco
  ai nebunit ci vi icishia si mintz oaminii ca audrea o facut si o dres? dumeta na-i auzit ca pi fliandura aia o paste puscaria dupe cat o furat.
  uuuuooooooooooooooooooooooo

 5. Pai Nutzi stiam ca isi face doctoratul in aparare, nu in amenajare. Ce tema are oare teza ei: trageri de zi si noapte, sau parasuta ?